IBM 000-331 Exam - Cheat-Test.com
Free 000-331 Sample Questions:
1. Ethernet adapters on Power Systems servers support which of the following standard network protocols?
A. iSCSI
B. ESCON
C. TCP/IP
D. InfiniBand
Answer: C
2. Which of the following statements best describes POWER5 MCMs?
A. MCMs were used on the older POWER4 servers. POWER5 uses QCMs in place of the older MCM chips.
B. MCMs are POWER5+ dual core chips, shared L3 and L2 cache chips with two processor cores per processor card.
C. MCMs are available on the p5-575, p5-590, and p5-595 systems. They are quad core modules with 2 L3 cache and 4 processor cores.
D. MCMs are available on the p5-590 and p5-595 systems. They are 4 dual core POWER5 chips + 4 L3 cache chips for a total of 8 processor cores.
Answer: D
3. Which of the following characteristics of a POWER6 server has flexibility advantages over an Intel Quad Core based server?
A. POWER6 is fault tolerant.
B. POWER6 processors use HyperSocket technology.
C. POWER6 cores have a built in service processor.
D. POWER6 servers offer up to 10 partitions per core.
Answer: D
4. A company would like to consolidate many small applications with varying resource demands onto a midrange server with AIX6 to reduce system administration workload. What Power Systems technologies accomplish this objective?
A. SMT
B. Service Processor
C. Micro-partitioning
D. Partition Load Manager
Answer: C
5. A Bio Tech company is comparing HP and IBM servers for a HPC implementation. Which industry benchmark should be used to compare the system performance?
A. TPC-C
B. STREAM
C. SPECjbb
D. SPECfp2006
Answer: D
6. A customer has a need for high end graphics. Which of the following systems meets this need?
A. JS12
B. p575
C. p550
D. IntelliStation
Answer: D
7. A customer has two Sun v480 servers and plans to replace them with a Power Systems server. Which of the following can the customer use as an estimate of the relative performance between the existing servers and replacement server?
A. MIPS
B. RPE2
C. rPerf
D. ROLTP
Answer: B
8. An existing AIX 5.1 LPAR customer wants to move resources between logical partitions with minimal business disruption. Which of the following describes how this is done?
A. Implement DLPAR on AIX 5.1
B. Implement WPAR on AIX 5.3 or later
C. Implement DLPAR on AIX 5.3 or later
D. Implement Micropartitioning on AIX 5.1
Answer: C
9. A customer has three POWER4 servers and would like to replace them with a newer Power Systems server. What performance measurement should the customer use for comparison?
A. RPE2
B. ROLTP
C. rPerf
D. TPC-C
Answer: C
10. A customer currently has an 8-core p650 server with 64 GB memory that is nearing CPU capacity. Transaction processing requirements will nearly double in the next three years. There is a limited budget, but they need a new server now. Which of the following is the lowest-cost POWER6 option that would satisfy the requirements?
A. 520 2-core
B. 550 4-core
C. 570 8-core
D. JS22 Blade 4-core
Answer: B