Wednesday, August 12, 2009

IBM 000-530 exam, 000-530 study guide, 000-530 dumps, 000-530 torrent, 000-530 testking download, 000-530 pdf ebook

Like actual certification exams our 000-530 Exam is in multiple-choice questions (MCQs). After purchasing our products you are just a step away from testing for certification. Still not convinced? Try our free samples or choose to buy your 000-530 Practice Exam now!

IBM 000-530 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-530 Sample Questions:

1. Which of the following is true regarding how SiteProtector can be deployed?
A. It can only be deployed as a stand-alone server or as an appliance.
B. It can be deployed in a stand-alone or distributed architecture.
C. It must be deployed by IBM ISS Professional Services.
D. It must be deployed with all Network IPS appliances.
Answer: B

2. Which component commits IDS events to the SiteProtector Database?
A. IDS Appliance
B. Agent Manager
C. Event Collector
D. Secure Sync
Answer: C

3. Which policy contains signature exceptions for specific VLANs?
A. Firewall
B. User Defined Events
C. Protection Domains
D. Connection Events
Answer: C

4. At the beginning of 2009, approximately how many URL's were contained in the IBM ISS Web Filter and Antispam Database?
A. 3 Billion
B. 9 Billion
C. 23 Million
D. 60 Million
Answer: B

5. Which of the following protocols is protected by the Proventia MFS appliance antivirus engine?
A. IMAP
B. SMTP
C. POP2
D. SFTP
Answer: B

6. The Proventia GX4004 can be used inline prevention mode with how many segments?
A. Two
B. Four
C. Six
D. Eight
Answer: A

7. Which of the following products competes with IBM Enterprise Vulnerability Assessment?
A. Snort
B. Cisco NAC
C. Qualys
D. TippingPoint
Answer: C

8. Proventia Desktop uses which antivirus engine?
A. Sophos
B. Norton
C. ClamAV
D. BitDefender
Answer: D

9. A Stealth Port Scan consists of which of the following?
A. Single packet with the PUSH flag set
B. Full TCP handshake
C. Single SYN packet
D. Single packet with the URG flag set
Answer: C

10. What function does the Agent Manager provide in SiteProtector?
A. Provides central alert storage and analysis
B. Acts as a communication channel for the Proventia appliances
C. Communicates vulnerability assessments to Proventia appliances
D. Compares, analyzes, and reports all Proventia events
Answer: B

click here for viewing more IBM 000-530 exam questions